Ucuza Ps4, Xbox, Pc Oyun Almak!

Ucuza Ps4 hesabı almak isteyenler için yazacağımız bu haber ilginizi çok çekecek. 1000 Liralık oyunları 100 ile 200 lira arası uygun fiyata almak istemez misiniz? Size nasıl uyguna oyun alabileceğinizi ve bize özel indirim kodu ile daha ucuza almanızı sağlayacağız. İsterseniz artık anlatıma geçelim.


Meclisioyun.com yada Instagram üzerinden onlara ulaşabilirsiniz. Ps4 için Telegram grupları'da var ona da aşağıdan ulaşabilirsiniz. Şimdi asıl meselemizi anlatmak gerekirse oyunlar neden bu kadar ucuz? 

Oyunların ucuz olma sebeplerinden biri Yurt dışı hesapları alıyorsunuz. Bu sayede ucuza almış oluyorsunuz. Ucuz olmasının nedenlerinden biri ise oyunları offline oynamanız. Online da oynayabilirsiniz elbet ama verilen hesaba kilit gelme olasılığı var. 

Aslında Hikaye oyunları, PES, FIFA, NBA gibi oyunlar içinde mantıklı bir sistem normalde 500 Lira olan NBA oyununu bu sistem sayesinde 100 200 Liraya alıp yanında da ekstra oyun alma şansınız olur bir kaç tane. Biz bu firmaya %100 kefil oluyoruz. Hatta size kendime satın aldığım hesap ile alakalı konuşayım. 

5 Eylül sabahı bir hesap almak için yazdım. Sağ olsunlar istediğim oyunların içerdiği bir kaç tane hesap attılar. Aralarından bir tanesini seçtim ve web siteleri üzerinden ödememi yaptım. Olaylar bundan sonra başlıyor. 

Ödememi yaptım normalde 3 ile 4 dk içerisinde size hesabı verip, iyi oyunlar dileyip işlem bitiriliyor. Ancak gün boyunca büyük bir aksilik yaşadık. Ben ödemeyi yaptım. Karşımda ki hesabı verecek arkadaş da hesabı alacağı yere ödemesini yaptı ancak hesapları aldığı firma ödeme hesaptan gitmesine rağmen 'ödeme bize gelmedi' dedi. 

Sonuç böyle olunca biraz beklememi yada istiyorsam paramın geri iade edilmesini teklif ettiler. Bende beklemeyi tercih ettim, sonuçta bugün olmaz ise yarın illa alacaktım. akşam oldu, arkadaşla bir görüşme daha yaptık ve hesabın başarılı bir şekilde eline geldiğini söyledi. Sırayla gereken işlemleri yaptım. Hesabın mail ve şifresini girdim. Sonra istediğim oyunları indirmeye başladım.

Bu arada bana verilen pakette 5 oyun vardı burada 7,8 oyun çıktı. Sürpriz oyunlar çıkma ihtimali olduğunu da öğrenmiş oldum. Tabi gerekli uyarıları yaptılar ben oyunlar indirmeye başlayınca. En önemlisi istediğiniz oyunları seçiyorsunuz seçtikten sonra ise bir daha verilen hesaba girmiyorsunuz ama silmiyorsunuz da. Hesaba tekrar girerseniz ve hesaba asıl sahibi de girerse sizle beraber Ps4 hemen sizi yasaklıyor. Otomatik şifre değiştirip kayıtlı e postaya atıyor. 

Birazda Pc Hakkında Konuşalım. 

Pc de GTA V oyununda online için para ve level yükleme yapılıyor. Bunun yanında %0 ban garantisi de veriliyor. Hesabınızı veriyorsunuz size hemen paranızı ve level ı hemen yükleniyor. Bunun yanında Ps4 de olduğu gibi oyunlar satılıyor. Bunlar bilgileri değişen ve değişmeyen diye ayrılmış. Bilgileri değişmeyen mail şifre değiştiremiyorsun  50 60 lira civarı oluyor.

 Bilgileri değişen de 50 liraysa 70 ile 80 lira arası verip her şeyi sizin olabiliyor. Bu büyük bir avantaj çünkü 300 liralık oyuna 50 lira, 80 lira veriyorsunuz. Bunun yanında Xbox Game Pass 12 aylık 80 lira. Her şeyde uygun fiyat isteyenler bu siteye ziyaret edebilir. Bize özel indirimlerde olacak. 

İsteyenler için iletişim: https://t.me/meclisioyunps4



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar