Canon Pıxma Yazıcı İnceleme G6040

Canon PIXMA G6040 - Yazıcılar - Canon Eurasia




Bugün inceleyeceğimiz ürünümüz canon Pıxma G6040'ı inceleyeceğiz. Öncelikle kutunun içeriğinden bahsedelim. İçinden  bir adet güç kablosu, kullanım kılavuzu ve CD'si, yazıcının renkli ve renksiz kartuşu, ve 5 tane boya. İki tanesi siyah mürekkep, bir tanesi mavi mürekkep, bir tanesi pembe mürekkep ve bir diğeri ise sarı mürekkep imiz.

Birazda ürünün kullanımından bahsedelim, üründe bir adet resimde de gördüğünüz üzere küçük led ekran bulunmaktadır. Tanklı olan bu ürün çoğu yazıcıya göre daha uygun çünkü Mürekkep Tanklı yazıcılar sadece birkaç ayda bir yani bittiğinde mürekkebini değiştirmek zorundasınız. Bazı yazıcılarda ise mürekkebin kartuşu değişmek zorunda o ise 1000 lira civarlarında olabiliyor neredeyse yazıcı fiyatı kadar.

Ek masrafı sadece kartuşun ömrü yani renksiz 18 bin sayfa çıkardığınızda renkli ise 7 bin sayfa çıkardığınızda fiyatı en fazla 200 er lira olan kartuşu almak zorundasınız.

Bu ürünün en büyük avantajda söylediğimiz gibi yılda cebinizden en fazla 400 lira civarı bir para çıkmaktadır. Ayrı iten ürünün 2 yıllık garantisi bulunmaktadır. Ürünün yaklaşık fiyatı 1800 lira civarlarındadır.

Canon Pixma G6040 Fotokopi Tarayıcı Renkli Tanklı Wi-Fi Yazıcı ...


Ürün gördüğünüz üzere cep telefonunuz ile bağlanabilmektedir. Peki bu ne işe yarar?

Ürünü isterseniz telefonunuzdan yönetebiliyor ve telefonunuzdan olan herhangi bir resmi veya belgeyi çıkartabiliyorsunuz.

Cihazın arka tepsisinin asıl amacı resim için kağıdı koymak ancak resim çıktı kağıdı biraz pahalı olabilir isterseniz normal a4 kağıdı ile resminizi çıkarabilirsiniz. Tabi bu sizin tercihiniz.

Cihazın asıl çıktının çıktığı yerin aşağısında bulunmaktadır.

Bu yazıcının en güzel özelliklerinden biri ise sadece kablolu değil, isterseniz kablosuz veya wife üzerinden bağlantıda sağlanmaktadır. Yani yazıcıyla aynı wife ye bağlı tüm cihazlardan çıktı çıkarılabilir. Tabi isterseniz kablo ile de bağlantısını sağlayabilirsiniz.


       

Yorum Gönder

0 Yorumlar