Xiaomi Mi Band 5 özellikleri

Xiaomi Mi Band 5 tanıtım tarihi açıklandı - Bilim Teknoloji Haberleri     

Özellikle Mi Band serisi akıllı bileklikleri ile giyilebilir cihaz sektörünün önemli oyuncularından birisi olan Xiaomi geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Mi Band 4 ile başarısını oldukça üst noktalara taşıdı. Agresif diyebileceğimiz oldukça uygun bir fiyattan satışa sunulan Mi Band 4 neredeyse herkesin alabildiği bir cihaz oldu.
2019 yılının ikinci yarısında giyilebilir cihaz pazarında elde edilen bu yükselişin 2020’de devam etmesi isteniyor. Bu kapsamda Çinli teknoloji devinin yeni akıllı bilekliği: Xiaomi Mi Band 5 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya baladı.

Xiaomi Mi Band 5 özellikleri

Mi Band 3’te 0.78 inç büyüklüğündeki renksiz ekran, Mi Band 4’te 0.95 inç büyüklüğünde renkli AMOLED ekrana dönüşmüştü. Bu yıl satışa sunulacak olan Mi Band 5 ise 1.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak.
Xiaomi Mi Band 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!
Ekran boyutundaki bu artış bilekliği çok daha işlevsel hale getirirken, küresel versiyonda NFC desteğinin olacağı belirtiliyor. Mi Band 4 modelinde tek ödeme seçeneği olarak Xiaomi’nin kendi servisi olan Mi Pay bulunuyor.
Mi Band 5 ise Google Pay başta olmak üzere çok daha fazla ödeme seçeneğine izin verecek. Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği için Türkiye'de 200 ile 300 TL arasında değişiyor.
En ucuz Ali Express web sitesinden sipariş erebilirsiniz.Tabi 1 ay beklemeye razı iseniz... 

Yorum Gönder

0 Yorumlar