The Division 2 Ücretsiz Oldu!!!

Yanlış duymadınız The Dıvısıon 2 Uplay yani Ubisoft da ücretsiz oldu. Tam tamına 135 liralık oyun 8 Eylül'e kadar satın alabilirsiniz.

Bu tarih sona varana kadar oyunu alabilirsiniz. Aldıktan sonra tamamen sizin olacaktır ve istediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz.



Korkunç bir salgın şehri çöküşün eşiğine getirmiş, geride kalanları sadece The Division Ajanları kurtarabilir. Görevleri tamamla, Karanlık Bölgeyi keşfet, ve üç arkadaşınla omuz omuza düşman birliklerine karşı savaş!

Ubisoft Tom Clancy's The Division oyununu sunmaktan mutluluk duyar. Bedava oyunu 1 Eylül saat 10:00 ila 8 Eylül saat 11:00 tarihleri arasında alabilir ve istediğiniz zaman oynayabilirsiniz!


The Dıvısıon ücretsiz yaparken aynı zamanda FAR CRY 3 de ücretsiz oyunlar arasında yer almakta. Tamı tamına 89 liralık olan bu oyunu da 6 Eylül'e kadar ücretsiz alıp, istediğiniz zaman indirebilirsiniz.

Tek bir kötü yanı var oda FAR CRY 3 sadece Çin mağazasında ücretsiz olacak. Bu yüzden Uplay mağazanızı Çin'e bağlı yapmak gerekli.

Yorum Gönder

0 Yorumlar