GEFORCE RTX 30 SERİSİNİN EKRAN KARTI SAYESİNDE MÜKEMMEL OYUN DENEYİMİ YAŞAMAK 2

Hayallerinizi en güçlü ekran kartı ile tasarlayın

GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar sayesinde hayallerinize bir adım daha yaklaşın. Bilindik yaratıcı uygulamalarda yapay zeka hızlandırma destek imkanı verir. Özel sürücü ve araçların yer aldığı NVIDIA Studio platformu  desteklenir. Rekor sürelerde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. 3 Boyutlu sahneleri işliyor, 8K video düzenleyebiliyor hatta en iyi en kodlama ve görüntü kalitesiyle canlı yayın yapmanız onun için fark etmez; GeForce RTX GPU’ların sunduğu performansı yapmak istediğiniz tüm işleri gönül ferahlığı ile yapabilirsiniz.


Sosyal Alanlarda Yayıncı Olmak İstiyorsanız  Tam Size Yakışacak Ekran Kartı

Akıl almaz  grafiklerin yanına kusursuz ve takılıp donmayan canlı yayın akışı ile tüm herkes size hayran olsun. Yeni nesil donanım içeren en kodlama ve de kodlama bir araya getirilerek en iyi anları en küçük ayrıntısına kadar iyi şekilde  göstermenizi olanak sağlar. Yepyeni NVIDIA Broadcast uygulaması sayesinde sanal arka plan gösterme, kamera görüntüsünü otomatik çerçeveleme ve ses kesmesini sağlayan hem de ses ve video kalitesini artıran güçlü yapay zeka sayesinde canlı akışı bir adım daha yukarı çıkarır. GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar takipçilerinize her zaman en üst düzeyde ihtiyacınız olan en üst düzey performans ve görüntüyü sağlar.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Oyun içerik üreticilerinin Microsoft Windows tabanlı PC oyunlarına daha da iyi, akıcı grafikler ekleyebilir. GeForce RTX ekran kartları ışın izleme ve değişken hızla gölgelendirme benzeri gelişmiş DX12 özellikleri sizlere sunarak oyunlara maximum gerçeğe yakın görsellerin yanında  daha yüksek kare hızları yani fps vererek size en yüksek güç yaşatmayı sağlıyor.



Yorum Gönder

0 Yorumlar