GEFORCE RTX 30 SERİSİNİN EKRAN KARTI SAYESİNDE MÜKEMMEL OYUN DENEYİMİ YAŞAMAK

Bugün GeForce RTX 30 Serisi hakkında konuşup sizleri elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışacağım.

GeForce RTX™ 30 Serisi GPU'lar oyuncular ve içerik üreticileri için üst düzey performans sunar. Bu GPU'lar en gerçekçi ışın izleme özellikli grafikler ve son teknoloji yapay zeka özellikleri elde etmek amacıyla bünyesinde yeni RT Çekirdeklerini, Tensör Çekirdeklerini ve duraksız işlem özelliğine sahip çoklu işlemcileri barındıran, NVIDIA'nın 2. nesil RTX mimarisi Ampere tarafından güçlendirilmiştir.

2. NESİL
RT ÇEKİRDEKLERİ

2 KAT FAZLA İŞLEME HIZI

3. NESİL
TENSOR ÇEKİRDEKLERİ

2 KATA KADAR FAZLA İŞLEME HIZI
YENİ
SM

2 KATA KADAR FP32 İŞLEME HIZI

Gerçek zamanlı ışın izleme ile popüler oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde deneyimleyin ve yapay zeka destekli DLSS ile performanstan ödün vermeyin. RTX Başlıyor. 

Bu oyunlar içerisinde ; DYING LIGHT 2, MINECRAFT, CYBERPUNK, FORTNITE, CALLofDUTTY ve daha bir çok oyun yer almakta. RTX'in ana özelliği işte bu. Oyunun grafiğini ışın izleme programı ile gerçek dünyaya benzetmekte. 


Yukarıdaki video RTX 2060 üzerinden maximum ayarlarda çekilmiştir.


EN İYİ FPS. EN İYİ KALITE. YAPAY ZEKA DESTEKLI.

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling), GeForce RTX™ GPU'lardaki yapay zeka işlemlerine ayrılmış tensör çekirdeklerini kullanarak görsel gerçekçiliği yepyeni bir düzeye taşıyan, çığır açan bir yapay zeka işleme teknolojisidir. DLSS, oyunlarınızda kare hızlarını artırıp güzel ve keskin grafikler oluşturmak için derin öğrenme sinir ağının gücünden yararlanır. Ray Tracing ayarlarını en üst düzeye çıkarmak ve çözünürlüğü artırmak için gereken yüksek performansa da sahip olursunuz.

Yukarıda söylenenleri kısaca açıklamak gerekirse, görselliği aşırı gerçekçi yapıp aynı zamanda FPS'inizi 2 katına kadar arttırabilir. Hem oyun görünüşünü daha kaliteli yapıp aynı zamanda, oyun oynanışını daha akıcı hale getirmekte.

Kazanmanızı Oyunda Saniyeler bile değiştirir. 

Herhangi bir oyunda zafere ulaşmanızı saniyeler hatta milisaniyeler bile gidişatı değiştirebilir. Mesala CS-GO oyununu düşünün 1 saniye kala bombayı çözüp takımınıza zafer kazandırabilirsiniz. Valorant'dan da örnek verecek olrusak Spike'ı bir milisaniye kala çözüp oyunu takım arkadaşlarına kazandıranlar var. NVIDIA ekran kartı size oyunlarda  üst düzey rekabet avantajı sunar. En düşük gecikme süresini ve en iyi duyarlılığı da sağlar. 
Rekabetçi oyunlarda sistem gecikmesini ölçüp optimize eden devrim niteliğinde sayılabilecek bir teknoloji, bu teknoloji sayesinde hedefleri onlardan daha önce görüp, yerini hızlı belirleyip daha seri bir şekilde tepki vermenizi sağlar ve hedefi vurmanızı kolaylaştırır 



Yorum Gönder

0 Yorumlar