Tapjoy Request Failed Kesin Çözümü Tapjoy Request Failed Neden Oluyor Tapjoy Nedir?

Tapjoy Request Failed Kesin Çözümü  Tapjoy Request Failed Neden Oluyor Tapjoy Nedir?


Tapjoy Nedir?

Tapjoy 2007 tarihinde kurulan mobil reklamcılık üzerinde çalışmalarını sürdüren teklif duvarı (offerwall),geçiş (interstitial) ve ödüllü (rewarded) reklam modelleriyle şu anda piyasada.

Tapjoy Request Failed Hatası Nedir?

Tapjoy Request Failed hatası Tapjoy'un teklif duvarı (offerwall) reklam biçiminde gerçekleşen hatadır. Bu hatayı alma sebebi teklif duvarındaki teklifleri alırken o teklifteki verilerin size ulaşamamasından kaynaklıdır. Şu an sadece Türkiye de bu hata alınıyor.


Tapjoy Request Failed Hatası Nasıl Düzeltilir?

Tapjoy Request Failed hatasını Tapjoy ekibi Türkiye Cumhuriyeti Tapjoy sitesini engellediğini zannediyorlardı.


Ama bunun böyle olmadığını tahmin edebiliyordum çünkü Tapjoy stesine girilebiliyordu. Elbette durmadım ve Tapjoy geliştirici iletişim servisine mail yolladım ilk gelen cevapta 

"Bu sadece Türkiye'de yaşanan ve mühendislik ekibimizin son zamanlarda farkına vardığı bir sorundur. Mühendislik ekibimizden bu konuyu araştıran arkadaşlarım var. Kaydınız doğru zamanda gelir ve kuruluşumuza yardımcı olacaktır."


 

söylediler. Aradan 1-2 gün geçtikten sonra yine bir mail geldi bu sefer maili yollayan Tapjoy' da aktif görev alan Pierre-Francois Verheyde bana test yapmam için bir kaç bağlantı yolladı ve yardımcı olur musunuz diye yazdı bağlantılarda ki ekran görüntüleri yolladım ve 2 hafta içerisinde kısmi olarak bu hata düzeltildi. İleri ki zamanlarda bu hata tamamen düzeltilecek.

Şu an pek düzgün olmasa da kısmi olarak bu sorunu çözebilirsiniz. Solo vpn adlı programı Google Play ve AppStore dan ücretsiz bir şekilde indirmeni ve o program açıkken istediğiniz teklifi yapabilirsiniz. Aşağıdaki video da örnek olarak gösterilmiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar