Logitech G923 Yarış Direksiyonu tanıtıldı

   Logitech G923 Yarış Direksiyonu tanıtıldı

Logitech G923, Trueforce'u daha gerçekçi bir hale getirmek için oyun özelliklerini kullanan yeni bir güç geri bildirim sistemi sunuyor. G923, bir yarış pilotunun algıladığı detayları simüle ediyor. Şu an PC ve XBOX One için uyumlu olan ürün, önümüzdeki aylarda XBOX Series X için de uyumlu olacak.
Trueforce, yarış oyunlarında kullanılan, yüksek tanımlı güç geri bildirim teknolojisi. Oyunu ve sesini gerçek zamanlı kullanarak oyuncuların lastik çekişini, pist arazisini veya motorun gücünü daha fazla hissetmelerini sağlıyor. Doğrudan oyun için motorlara bağlanan Trueforce, desteklenen oyunlarda yeni nesil gerçekçilik ve ayrıntı üretmek için saniyede 4.000 defa işlem yapıyor.
Logitech G923 Yarış Direksiyonu tanıtıldı
Fırçalanmış metal direksiyon simidi, parlak pedallar ve deri jant kapağı ile tasarlanan G923'ün öne çıkan özellikleri ise şöyle:
* Programlanabilir Çift Debriyaj Başlatma Kontrolleri: Maksimum çekiş ve minimum dumanı kolaylaştıran programlanabilir çift debriyaj ile yarışçıların hattan daha temiz ve daha hızlı çıkmasını sağlıyor.

Özellikleri: GELECEĞİN YARIŞINI HİSSEDİNYeni nesil yarış direksiyonlarıyla tanışın. Ödüllü Logitech G tasarımı, oyun fiziğinin içine dalmanız ve benzeri görülmemiş bir gerçekçilik yaşamanız için yeniden yapılandırıldı. Pistonların pompalamasını, çakılda kalkışı ve her vites, savrulma ve keskin virajı daha önce olmadığı gibi hissedin. TRUEFORCE YENİ NESİL SİMÜLASYONUGüç geri bildirimi teknolojisindeki en son yeniliğimiz, daha yüksek doğruluk ve gerçek zamanlı yanıtlar üretmek için oyun içi simülasyon motorlarına ve fiziksel unsurlara doğrudan bağlanır. Önceki nesillere kıyasla önemli ölçüde iyileştirilmiş ayrıntılar ve gerçekçilik için geri bildirim frekans aralığı da artırılmıştır. KAPALI DÖNGÜ MOTOR KONTROLÜDoğru akım, doğru tork demektir. G923’ün gelişmiş ürün yazılımı, direksiyon motorlarından geçen tüm akımı izleyerek voltajı oyun fiziğinden gelen çıkışlara uyacak şekilde sürekli olarak ayarlar. G923, varsayılan ayarların ötesine geçerek kesin doğruluk ve benzeri görülmemiş bir gerçeklik sunar. DAHA FAZLA ÇEKİŞ, DAHA AZ DUMANDesteklenen oyunlarda programlanabilir çift debriyaj başlatma yardımı ile başlangıç çizgisinden daha düzgün ve daha hızlı çıkın. ARIŞ İÇİN HAZIRLANDIModernize edilmiş klasik tasarım. Yeni colorway, birinci sınıf fırçalanmış metal, otomotiv tarzı deri dikiş ve parlak pedallar G923'e profesyonel bir görünüm kazandırır. Entegre bir merkez işareti ve döner kadran ile, biçim işlevi takip ediyor. DİREKSİYONDAN OYUN DENETİMLERİEksiksiz Xbox One veya PS4 kontrolleri doğrudan direksiyon simidine yerleştirilmiştir. Nasıl yarışırsanız yarışın, her komut doğrudan elinizin altında. 24 NOKTALI SEÇİM EKRANIÇekiş, tork, fren kuvveti; tümü kontrolünüz altında olan entegre bir kadrandan ayarlanabilir. TRUEFORCE ve gelişmiş özellikler oyun entegrasyonu gerektirir. AŞAMALI FREN PEDALIDaha duyarlı, daha doğru. Aşamalı yay, gerçek bir yarış deneyimi için basınca duyarlı bir fren sisteminin performansını taklit eder. Topuk manevraları ve daha da fazla kontrol için pedal yüzlerini yeniden konumlandırın. DEVİRLENDİRME GÖSTERGESİNDE OLUŞTURULDUYerleşik renkli LED'ler desteklenen oyunlarda RPM aralığınızı gösterir. Hızı ne zaman aştığınızı hemen gözünüzün önünde görün.





Yorum Gönder

0 Yorumlar