Huawei P30 lite İnceleme

Huawei P30 Lite 128 GB 48 MP Mavi Fiyatları, Özellikleri ve ...

Yukarıda gördüğünüz üzere bugün tanıtacağımız ürün huawei P30 lite. Şimdi ise ürünün özelliklerinden bahsedelim.

Aşağıda gördüğünüz üsere yüksekliği 152.9mm, kalınlık 7.4 mm, genişlik ise 72.7mm dir.

HUAWEI P30 lite Tekni̇k Özelli̇kler - HUAWEI Türkiye 

Huawei P30 Lite (48 MP/ 64GB / 128 GB) Temel Özellikleri:

Ekran Boyutu: 6.15 İnç 

Dahili Depolama: 128 GB.

Bellek (RAM): 4 GB.

Batarya Kapasitesi: 3340 mAh.

Hat Sayısı: Çift Hat.Hızlı Şarj: 4.5G 

Desteği: CPU Frekansı: 2.2 GHz.

Şimdi ise ürünün kullanımından söz edelim;

Cihazın kullanımı kolay denebilir. Tek el ile kullanıma uygun yani elinize ne büyük ne küçük tam orantılı bir boylama sahip bu yüzden rahat kullanılabiliyor.

Cihazın bir diğer  güzel özelliği ise çentik siz tamamen cam ekran olması bu sayede herhangi bir şey izlerken veya bir oyun oynarken tam ekran olarak gözükmesi. Bu sayede gözünüz daha rahat görebiliyor.

Şimdi ise cihazın dezavantajlarından bahsedelim;

Cihazın ilk olarak belirgin dezavantaj özelliklerinden birisi ise hoparlör. Tek hoparlör olmasından mütevellit ses istediğiniz düzeyde yüksek çıkmayabilir ancak bizim kendi şahsi fikrimize göre ortalama bir ses düzeyi sağlıyor.

Bir diğer dezavantaj özelliği kolay çizikler oluşması. Ekran koruyucu kullanmazsanız ekranda bir çok gözle zor görülen ancak bir ışık veya yansımayla çok rahat görülebilen bir çok çizik oluşmakta. Ama çoğu cihazda yani(full ekran) cihazlarda bu sorun sıklıkla oluyor. Bizim tavsiyemiz kırılmaz camsız kullanmamanız.

Ürünün kutu içeriği;

Cihazın kutusundan bir adet güç adaptörü, type-c kablosu, huawei kulaklık ve 2 yıllık türkiye distribütör garanti belgesi çıkmakta.

Birazda ürünün fiyatına göre yorumlayalım; 

Ürün fiyatı ortalama 2500-3000 lira civarlarında seyretmekte. Tabi bu fiyat depolamasına göre değişim göstermekte. Fiyatını hak eder mi derseniz bize göre fiyatını hak ediyor çünkü 24 MP'lik bir kamerası olup potre, yavaş çekim, hızlı çekim ve bir çok özelliği olan bu cihaz 2500 lira makul bir fiyat.

Yani alınabilir.





                            


Yorum Gönder

0 Yorumlar