Kimsenin Bilmediği Onay Alması Kolay Google Adsense'e Alternatif Reklam Şirketi YANDEX Advertising Network

Kimsenin Bilmediği Onay Alması Kolay Google Adsense'e Alternatif Reklam Şirketi YANDEX Advertising Network

Web sitenize reklam eklemek isterseniz tabi ki ilk tavsiyemiz Google Adsense dir bunun bir çok sebebi var bunlardan bir kaçı ise güçlü bir ekosistemi var bunun sayesinde reklam doluluk oranı çok yüksektir ve tabi bu sayede rekabet fazla gelirlerde ona göre yüksektir ama bir sebepten ötürü Google Adsense' i kullanamıyor olabilirsiniz. Adsense den engellenmiş veya onaylanmamış olabilirsiniz bu durumda sitenizin reklamsız kalması size zara olabilir. İnternette ki bir çok yorumu araştırdım ama kimse Yandex Advertising Network şirketini belirtmemiş ve %90 oranla en iyi performansı Yandex Advertising Network alacağınıza eminim. Onay alması kolay olan Yandex Advertising Network sizin için en iyi Adsense alternatifi olacak.
Yandex Advertising Network ortalama olarak BGBG (Bin Görüntülenme Başına Gelir) 5-20₽ (Ruble)'dir. Yandex Advertising Network üzerinden kazancınızı çekmek için gereken minimum değer 150$ veya 150€'dur. 



Yandex Advertising Network Eksikleri:

Yandex Advertising Network' de en çok Rus reklam verenler olduğu için reklamlar neredeyse tamamen Rusça buna istinaden TO (Tıklama Oranı) çok düşük ve bu da gelirleri etkiliyor ama Türkçe reklamlar çıkmasına rağmen yani TO yüksek olduğu halde ve görüntülenmesi 3 kat yüksel olan ReklamStore' un reklamları Yandex Advertising Network reklamların gelirinin yarısını bile verememiştir. 

Buraya tıklayarak Yandex Advertising Network kayıt olun. 


Bizimle yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar