5₺ ile YouTube Premium Aile Üyesi Olun

Ucuza YouTube Premium Nasıl Alınır?

YouTube Premium Aile üyesi olursanız kişi başı 5₺'ye Reklamsız ve bir çok avantajları avantajı ile daha etkileyici bir YouTube deneyimi sunar.

YouTube Premium Nedir?

YouTube Premium en öne çıkan özelliği YouTube videolarını reklamsız bir şekilde izleme imkanı sunar ama sadece reklamsız deneyimi yok sadece YouTube için çekilen YouTube Originals adı verilen videoları da izleme imkanınız olur ve bunların içinde filmlerde var ama maalesef Türkçe olarak yok denecek kadar az YouTube Originals içeriği var sadece Türkçe değil diğer dillerde de bir o kadar az diyebiliriz.


YouTube Premium ile eklenen özelliklerden biri de mini oynatıcıdır YouTube uygulamasın kapatsanız dahi küçük bir şekilde izlediğiniz video ekranda olur bu özelliği ayarlardan açmanız gerekebilir. Küçük oynatıcı yerine sadece dinlemekte isteyebilirsiniz buna da çözüm olarak arka planda oynatma seçeneği de ekleniyor.

İnternetinizin olmadığı zaman video izlemek isteyebilirsiniz YouTube Prenium ile videoları indirebilir ve internetsiz ortamlarda bile indirdiğiniz videoları izleyebilirsiniz.

Ayrıca YouTube Premium ile 13.99₺ değerinde olan YouTube Music Premium üyesi de üyeliğe dahil.

YouTube Music Premium Nedir?

YouTube Music Premium YouTube Music uygulamasında reklamsız bir deneyim sunar ve ayrıca müzikleri indirebilir ve internetiniz olmadan da müzikleri dinleyebilirsiniz.

YouTube Premium, YouTube Premium Aile Planı ve YouTube Premium Örenci Planı Arasındaki Fark Nedir?

YouTube Premium ile YouTube Premium Aile planı ile arasında olan farklar fiyat ve eklenecek kullanıcı sayısıdır YouTube Premium fiyatı 16.99₺ iken YouTube Premium Aile planı ise 25.99₺ ama YouTube Premium Aile üyeleri satın alan kişi haricinde 5 kişi daha eklene biliyor yani toplam 6 kişi kullanabilir bir üyeliktir bu sayede kişi başı 4 ile 5₺ arası bir fiyata gelmiş oluyor. 2 Kişilik bir aile olsanız dahi normal YouTube Premium'dan daha uyguna gelmiş oluyor.

YouTube Premium Öğrenci planı ile 9.99₺'ye YouTube Premium üyesi olabilirsiniz.
YouTube Premium Öğrenci üyesi olmak için SheerID üzerinden form doldurmanız gerekir.


YouTube Premium Aile Planı ilk 14 gün deneme ücreti olarak 4.18₺ alıyor 14 gün sonra normal ücreti olan 25.99₺ otomatik olarak alıyor YouTube ayarlarında otomatik ödemeyi iptal edebilirsiniz. İleri ki zamanlarda bunlar değişiklik gösterebilir.

YouTube Premium Aile Planı aldığınız zaman ailenizi davet etmek için YouTube ayarlarında Ücretli üyelikler de YouTube Premiumu seçiniz aşağıda ödeme yönteminin üstünde aile ayarları olacak oraya tıkladıktan sonra aile grubu ekranı açılacak burada aile üyesi ekleye tıklandıktan sonra telefon numaraları gözükecek  eklemek istediğiniz kişiyi seçiniz ve ardından seçtiğiniz kişiye sms gönderilecektir.

YouTube Premiumda Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

YouTube Premium üyeliği aldıktan sonra indirdiğiniz videolar izlemek için 30 günde bir internete bağlanmanız gerekir.
Videoları mini oynatıcıda izlemek için veya arka planda dinlemek için telefonunuzun desteklemesi gerekir.

YouTube Premium Aile Planında Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

YouTube Premiumda dikkat edilmesi gerekenlere ek olarak aile planına da ek olarak dikkat edilmesi gerekiyor.

YouTube Premium Aile Planını kullanmak için aynı evde yaşamanız gerekiyor bunu kontrol etmek için 30 gün içerisinde aynı internet ağına bağlanmanız isteniyor.
Aile olarak eklemek istediğiniz kişiler 13 yaşını doldurması gerekiyor.

YouTube Premium Öğrenci Planında Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

YouTube Premiumda dikkat edilmesi gerekenlere ek olarak öğrenci planına da ek olarak dikkat edilmesi gerekiyor.

Devam eden bir üniversite öğrencisi olmanız gerekir ve SheerID tarafından doğrulanabilmesi gerekir ve en fazla 4 yıl kullanılabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar