Subnautica ve Subnautica: Sıfırın Altında Nintendo Switch'e Geliyor



  Uzaylı denizaltı hayatta kalma oyunu Subnautica'nın PC ve Xbox One'dan dolayı PlayStation 4'e gelmesi biraz zaman aldı. Bu bağlantı noktasından iki yıldan biraz daha uzun bir süre sonra, Nintendo Switch sahipleri de kontrol edebilecekler. Indie World Showcase'de duyurulduğu gibi, gelecek yılın başlarında PlayStation 4'e çıkacak. 

Oyunun Hikayesinden de bahsedelim biraz

Subnautica'da, kaynakların derinliklerini araştırmak, üssünüzü ve diğer yapıları inşa etmek ve 4546B adlı yabancı bir gezegenin okyanuslarında neler olduğunu öğrenmekle görevlendirildiniz. Bu arada, çeşitli yaratıkların tehdidinden kurtulmanız gerekecek. Permadeath modunu seçerseniz daha da ölümcül olurlar.


Ancak devam filmini hareket halindeyken de oynayabileceğiniz için hepsi bu kadar değil. Subnautica: Sıfırın Altında, 2021'in başlarında Switch'e de ulaşacak. Diğer tehditlerin yanı sıra, 4546B'nin daha soğuk bölgelerinin soğuk sularına da dayanmanız gerekebilir. Geliştirici Unknown Worlds, her iki oyunu da Nintendo’nun konsoluna getirebilmek için Shiny Shoe ve Unity Professional Services ile birlikte çalıştığını söylüyor.




Merhaba Subnauts. Bugün Nintendo Indie World Showcase'i izlediyseniz, büyük haberlerimizi zaten biliyorsunuz: Subnautica ve Subnautica: Subnautica, 2021'de Nintendo Switch'e geliyor! Her iki oyunu da Nintendo platformuna getirmek için Shiny Shoe ve Unity Professional Services ile ortaklaşa perde arkasında çok çalıştık. Bir sır saklamak ve beklemeye değeceğini ummak ne kadar zor olsa da sonunda bu çalışmayı hepinizle paylaşabileceğimiz için heyecanlıyız. Switch haberlerini sürekli takip etmek için Twitter ve Facebook'ta ki yeni sosyal medyalarımız takip edebilir ve Switch'e özel haber bültenimize kayıt olabilirsiniz. Devam eden desteğiniz ve yolculuğumuzun bir parçası olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ederiz. Dalmaya devam edin!


Stem İndirme Linki







Son dakika gelişmelerde sizi hep haberdar edicez, bizi sadece chore mun sağ üstüne eklemeniz yeterli.







Yorum Gönder

0 Yorumlar