Arkadaşınızla Birlikte Film İzleme Uygulaması

Uzak mesafelerdeki arkadaşlarınızla birlikte film izlemeye ne dersiniz?

Gelişen teknolojiler sayesinde uzata olsanız bile birlikte film izleye bilirsiniz hem de ücretsiz.
Dünya'nın değişmesi ile maalesef birlikte aktivite yapmak gittikçe zorlaşıyor bu yüzden beraber olmak için alternatiflere yönelmemiz gerekiyor. Peki uzak mesafede nasıl birlikte film izleyebiliriz? İnternette bir çok birlikte film izleme uygulaması veya sitesi var fakat birçoğunda eksikler var, bunları gidermek için yaptığımız PF - Birlikte Video İzle uygulaması ile kolay, güvenli ve üye olmaksızın birlikte film izleyebilirsiniz. PF'nin mobil uygulaması sayesinde filmleri telefondan birlikte izleyebilirsiniz eğer isterseniz PF (WEB) ile bilgisayar üzerinden birlikte film izleyebilirsiniz. PF ile ister bilgisayarda ister telefondan girin fark etmez farklı cihazlarda aynı anda film izleyebilirsiniz.





PF - Arkadaşınla Aynı Anda Video İzle Uygulaması Nasıl Kullanılır?

İlk yapmanız gereken PF - Arkadaşınla Aynı Anda Video İzle uygulamasını ücretsiz olarak Google Play üzerinden indiriniz. Birlikte izleyeceğiniz filmin bulunduğu platformu seçiniz. PF - Birlikte Video İzle uygulaması şu anda YouTube, Dailymotion, Vimeo, Google Drive ve Dropbox destekliyor. Google Drive ve Dropbox ile kişisel videolarınızı da birlikte izleyebilirsiniz. Platformda karar kıldıktan sonra "Oda Oluştur" butonuna basarak size özel film odanız açılır üsteki oda kodunu arkadaşınıza vererek o da seçtiğiniz platformu seçip bu sefer "Oda ID" kısmına sizin verdiğiniz kodu girerek "Odaya Gir" butonuna basacak sizin odanıza girmiş olacak. Birlikte izleyeceğiniz filmleri sadece odayı oluşturan değiştirebilir ve film oynatıcısını yönetebilir. Arkadaşlarınızda size uygulama içerisinde film önerisinde bulunabilir.


PF - Birlikte Video İzle (WEB) Nasıl Kullanılır?

PF - Birlikte Video İzle (WEB) ile PF - Arkadaşınla Aynı Anda Video İzle Uygulaması arasında neredeyse hiç bir fark yoktur. Siteye girdikten sonra yine aynı şekilde bir platform seçmeniz gerecek eğer odanız yoksa "Oda Oluştur" butonuna tıklayarak odanızı oluşturmuş olursunuz bu kodu birlikte izleyeceğiniz arkadaşınıza vererek o da ister PF - Arkadaşınla Aynı Anda Video İzle mobil uygulaması ile isterse yine PF - Birlikte Video İzle (WEB)'i kullanarak odaya giriş yapabilir ayrıca uygulama ve site arasında film, video, dizi önerisinde bulunabilir.


Neden PF - Birlikte Video İzle Uygulamasını Kullanmalısınız?

Çünkü Türkiye'de internet hızlarından dolayı ekran paylaşma gibi özellikler maalesef stabil çalışmıyor bu da filmlerde donma seste bozulma gibi seyir keyfinizi bozabilecek olaylara yol açmakta PF ise bu sorunu çözmektedir. PF uygulaması tamamen Türkçedir ve ücretsizdir.


PF - Arkadaşınla Aynı Anda Video İzle Uygulaması Güvenli mi?

PF - Arkadaşınla Aynı Anda Video İzle uygulamasında odaları kimin açtığı veya girenlerin verileri tutulmaz giriş yapsanız bile.

Peki neden giriş yapma var?

PF uygulaması içindeki reklamları kaldırmak istediğinizde sizi doğrulamamız gerektiği için ve sistemimizin güvenliği için ama giriş yapmak zorunlu değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar