Sony Ps5 Etkinliği Yeni Çıkan Oyunlar ve Fiyatı

Merhaba oyun sevenler, bugün Ps5 ve oyunları hakkında konuşup bunlara ilaveten fiyat konusunda bir kaç  kelam konuşacağız.

Daha düne kadar Sony yeni konsol çıkarmamış gibi hiç kimsenin tahmin etmediği şekilde davranışlar sergiliyordu. Düzenledikleri etkinliklerde bağımsız oyunlardan başka hiç bir şey ne gösterdiler ne tanıttılar. Yeni çıkan bağımsız oyunlarda birbirinin kopyası dışında bir şey değillerdi. 

Bunun sonucunda herkesin aklında fırıldak gibi dolaşan bir soru geldi 'biz böyle kopyama tik oyunları oynamak için mi bir konsola, bu kadar para vereceğiz' demiştir.

     

Bunların üzerine Sony en son yaptığı etkinlikte dediğimiz lafları ters düşürecek şekilde bir gösteriş ile ortaya çıktı.

Sunum öncelikle Final Fantasy on altı ile başlayıp Spider-Man ile devam etti. Sony büyük bir gaz ile durmadan devam ediyor durmuyordu. Resident Evel, Demons Soul's ve daha bir çok oyun. Harry Porter oyunu bile tanıtıldı.

En son ki etkinlikten sonra beklediğimizden pek çok oyun gösterdi. Konsol oyuncularına bildiğimiz 'siz misiniz mekanın sahibi bana laf yapıyorsunuz' dercesine laf sokarmış gibi gösterdi. 

Etkinlikte oyunların gösterildiği kadarı ile gerçekten yeni nesil kalitede gözüküyordu. Özellikle oyunlar arasından Spider Man ve Call Of Duty oyunlarının oynanışı bir çok laf eden oyuncuları laflarından döndürmekle bırakmadı, kendisine hayran bıraktı. Bildiğimiz ağzımız açık şekilde izledik. Tartışmaya kapalı olarak 2020 yılının en iyi etkinliğini düzenlediler diyebiliriz.

Her şeyi o kadar övgüler dağıttık. Peki bunlar için bize ne kadarlık bir bedel çıkardın Sony ona da bakmak lazım. Evimizi barkımızı mı satacağız yoksa böbreklerden birini mi? Sony bu sorununda cevabını yapıştırdı.

Klasik PlayStation 5 '500' dolardan, Dijital Edition ise '400' dolardan satışı başlayacak. 

Bizde hesap makinesi yardımları sağ olsun bir fiyat yaptık. Söz konusu Türkiye olunca ne olacağı belli olmaz. 

    

Yukarıda gördüğünüz gibi satacak olan bayinin kar koymadan satarsa ki buda imkansız 6 bin 18 Türk Lirası. Eee dükkan da kendisi için getirme masrafı, elektrik, su ve dükkan masraflarını çıkarması gerektiğinden siz otomatik olarak fiyatını 7 bin ila 8 bin Türk Lirası düşünebilirsiniz.  





Yorum Gönder

0 Yorumlar