Samsung Galaxy S20 FE İnceleme

Merhabalar bugün inceleceğimiz telefon modeli Samsung Galaxy S20 FE, hadi başlayalım.

Bildiğiniz üzere S20 ailesinin en yeni üyesini incelemekteyiz. S20 ailesi cidden çok önemli bir grup çünkü ülkemizde seveni ve alıcısı çok. Şimdi artılarını ve eksilerini anlatmaya başlayalım.

Telefonun en önemli özelliği fiyatına göre performansının iyi olması. Yani fiyat performanslı telefon olması. Şuan ön satışta fiyatı yaklaşık 6 bin 500 Türk Lirası . 

Note 20 Ultra ile S20 Ultrada kullanılan güçlü işlemci bu cihazda da görebilmekteyiz. Yani beklediğimiz fiyat aralığında çıkarsa cidden fiyatını kesinlikle hak ediyor olacaktır.

Cihazın bir çok renk seçeneği bulunmakta. Gökkuşağında olmayan renkler bile mevcut. Gösterişli, cesur yada zarif ve klasik renklere kadar bir sürü seçenek bulunmakta. Trend olan tüm renk tonları arasından seçim yapabilirsiniz. Tabi seçebilirseniz. 

Kameradan bahsedecek olursak 3 tane arka kamerası bulunmakta. 12MP geniş açılı kamera, yeniden 12 MP ultra geniş açılı kamera ve son olarak da 3X Optik zoom yapabilen Telefoto kamera bulunmakta. Ön tarafta ise 32MP bir kamera bizleri karşılamakta.

Ön kameranın 32MP olması sayesinde selfielerin yıldızı olabilirsiniz çünkü cidden çok iyi bir ön kameraya sahip olmakta. 



Fotoğrafın en uzağında olsanız bile 30X Süper Çözünürlüklü Zoom sayesinde fotoğraflarda en ön planda, en iyi şekilde yer alabilirsiniz.




Yukarıdaki 3 fotoğrafta da gördüğünüz gibi zoom yapsanız bile kalitesinden ödünç vermemekte. 

Gece fotoğraf çekilmeyi sevenler için de net ve sabah çekilmiş gibi fotoğraflar sunmakta. Galaxy S20 FE'nin daha büyük pikseller ve yapay zeka ile geliştirilmiş arka kamerası, karanlıkta bile ışıklı ortamda  çekecek şekilde hareket eder. Böylece çektiğiniz fotoğraflar daha ayrıntılı ve renkli çıkartır.


Sol taraf gece modu kapalı çekilmiş. Sağ taraf ise gece modu açıkken çekilmiştir. 


Pilinden bahsedecek olursak uzun süre yetebilecek güce sahip. 4500 mAh'lık güce sahip Samsung Galaxy S20 FE ile oyun oynayanlar için uzun süreli kullanım sağlayabilir. Ortalama kullanımda bir gün boyunca şarjı gidebilir.  



Yorum Gönder

0 Yorumlar