2020 yılında en çok satan telefon modelleri!

  • İlk sırada tahmin edilmesi zor olmaya Apple markasının son modellerinden iPhone 11. İlk üç ay içerisinde 18 Milyon tane satıldı. Resmi satış mağaza fiyatı: 7999 Türk Lirası.


Apple markasının bu yıl 3 model çıkardı. Bunlar; iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ve bunların arasından fiyat performansı olarak en iyisi açıkça iPhone 11 modeliydi. 


  • İkinci sırada ise Xiaomi Redmi Note 8 ile Note 8T. İlk üç ayında Sekiz milyon fazla satılan bu iki cihaz listenin ikinci sırasında yer almayı başardı. Resmi satış mağazasında fiyatı: 1748 Türk Lirası.
Xiaomi markasının hem ucuz hemde kaliteli yani fiyatına göre en iyi performansı gösteren Redmi ailesi içerisinde yerini alan Redmi Note 8 ile Note 8T telefonu, fiyatına göre alınabilecek telefonların en başında yer almakta.


  • Üçüncü sırada ise Samsung Galaxy A51 cihazı yer almakta. İlk üç ayında 6 milyondan fazla satılan bu cihaz listenin üçüncü sırasında yer almayı başardı. Resmi satış mağazasındaki fiyatı: 3399 Türk Lirası.
Samsung  markasının kendi içinde fiyatına göre kalitesi ile parlayan Galaxy ailesi içinde bulunan Samsung Galaxy A51, Samsung aşıkları için fiyatına göre performans için alınabilecek bir telefon.


  • Dördüncü sırada ise tekrardan Samsung Galaxy ailesinden A10s cihazı yer almakta. Tekrardan 6 milyon bandında satan cihaz, kendini dördüncü sırada korumakta. Resmi mağaza fiyatı: 1600 ile 1700 Türk Lirası arasında.
Samsung  markasının tekrardan kendi içinde fiyatına göre kalitesi ile parlayan Galaxy ailesi içinde bulunan Samsung Galaxy A10s, Samsung aşıkları arasında bütçesi az olanlar için alınabilecek bir cihaz (eğer bu telefonu ben bir yerde gördüm ya dediyseniz eğer sosyal medyada çekilişlerde en çok verilen telefon markası olmakta.)


  • Beşinci sırada ise Xiaomi ailesinden Redmi Note 8 Pro yer almakta. Yeniden 6 milyon bandında satılan bu cihaz beşinci sırada. Resmi mağaza fiyatı: 2700 Türk Lirası.




Xiaomi markasının hem ucuz hemde kaliteli yani fiyatına göre en iyi performansı gösteren Redmi ailesi içerisinde yerini alan Redmi Note 8 Pro  telefonu, benim bütçem biraz geniş diyen kişiler için alınabilecek bir cihaz.


  • Altıncı sırada ise yine herkesin bildiği, birinci sırada yer alan iPhone 11'in en büyük abisi olarak bilinen iPhone 11 Pro Max yer almakta. 4 milyona yakın satılan bu cihazın mağaza fiyatı : 14499 Türk Lirası.

Apple markasının bu yıl 3 model çıkardığını en başta söylemiştik. Bunlar; iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ve bunların arasından benim param çok ve en iyisini almak istiyorum diyenler için üretilen iPhone 11 Pro Max altıncı sırada yer almakta.


  • Listenin yedinci sırasında Samsung ailesinin bir başka modellerinden Galaxy A20s yer almakta. 4 milyona yakın satışı yapılan cihaz adını yedinci sıraya yazdırmayı başardı. Resmi mağaza fiyatı: 2400 Türk Lirası
Samsung  markasının tekrardan kendi içinde fiyatına göre kalitesi ile parlayan Galaxy ailesi içinde bulunan Samsung Galaxy A20s, Samsung aşıkları arasında bütçesi normal olan, ne pahalı ne ucuz olsun diyenler için alınabilecek bir cihaz (bu telefon markası da sosyal medyada çekilişlerde en çok verilen telefon markası olmakta.)


  • Listenin sekizinci sırasında yine Samsung ailesinin bir başka modellerinden Galaxy A01 yer almakta. 4 milyona yakın satışı yapılan cihaz adını sekizinci sıraya yazdırmayı başardı. Resmi mağaza fiyatı: 1700 Türk Lirası.


Samsung  markasının tekrardan kendi içinde fiyatına göre kalitesini gösteren Galaxy ailesi içinde bulunan Samsung Galaxy A01, Samsung aşıkları arasında bütçesi küçük olup, ucuz olsun bizim olsun, diyenler için alınabilecek bir cihaz (bu telefon markası da sosyal medyada çekilişlerde en çok verilen telefon markası olmakta.)


  • Dokuzuncu sırada yeniden Xiaomi ailesinin içinde bulunan Redmi 8A bulunmakta. Dokuzuncu sırada bulunan bu cihaz 3 milyon bandında satılarak bu saraya yerleşmeyi başardı. Resmi mağaza fiyatı: 1800 Türk Lirası.
    Xiaomi markasının hem ucuz hemde kaliteli fiyatına  göre en iyi performansı gösterdiğini biliyoruz. Redmi ailesi içerisinde yerini alan Redmi Note 8A  telefonu, benim bütçem biraz az ama kaliteli olsun diyen kişiler için alınabilecek bir cihaz.


  • Onuncu ve son sırada yine tüm dünyanın bildiği Apple ailesinin son çıkanlarının ortancası iPhone 11 Pro yer almakta. İlk üç ayda 3 milyon tane satarak ilk ona girmeye hak kazandı. Resmi mağaza fiyatı: 11,999 Türk Lirası.


Apple markasının bu yıl 3 model çıkardığını  söylemiştik. Bunlar; iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ve bunların arasından benim param var ama Pro Max e yetmez diyenler için üretilen iPhone 11 Pro listenin onuncu sırada yer almakta.










Yorum Gönder

0 Yorumlar