Bilim Kurulu Ardından Bakan Koca dan Açıklamalar

Bakan Kocanın twitter üzerinden yaptığı açıklamada 

Turkish(Türkçe)

''COVID-19 hastalarıyla; poliklinikte, serviste, yoğun bakımda (vb) ilgilenen hekimler ve tüm sağlık çalışanlarıyla aile hekimleri, 1 Ağustos’tan itibaren 3 aylık zaman diliminde bir ek ödeme alacak. Diğer hekim ve sağlık çalışanları için de Ocak esas alınarak ek ödeme planlanıyor'' dedi.

''Sağlık çalışanlarından hizmet alırken onlara güvenimiz, saygımız tam olsun. Altına girdikleri yük, taşınması kolay bir yük değildir. Hastaları için mücadele ederken birçoğu hastalığa yakalanıyor. Başka bir meslekte bunu göremezsiniz. İnsanımız için eşsiz fedakarlık devam ediyor'' dedi.


English(İngilizce)

''With COVID-19 patients; Physicians involved in outpatient clinic, service, intensive care (etc.) and all healthcare professionals and family physicians will receive an additional payment within a 3-month period starting from 1 August. Additional payment is planned for other physicians and healthcare professionals based on January'' said.

''We have full confidence and respect for healthcare professionals. The load they put under is not an easy load to carry. Many get sick while fighting for their patients. You cannot see this in any other profession. The unique sacrifice for our people continues'' said.


English(İngilizce)




Okulların açılıp açılmaması ile ilgili ile bizim edindiğimiz bilgilere göre özel okullarda lise hazırlık yani 8. Sınıflar, 11 ve 12. sınıflar yani üniversite hazırlık dönemimde olan sınıflarda dahil MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN izin almaya çalışıyorlar. Yada İl Milli eğitimden!! 

Yorum Gönder

0 Yorumlar