Huawei Matebook X Pro Türkiye'de satışa çıkıyor


Çin merkezli teknoloji üreticisi Huawei'nin yeni dizüstü bilgisayarı Huawei Matebook X Pro, Türkiye'de satışa sunuluyor. Şirketin geliştirdiği en yüksek donanıma sahip olan bilgisayar olan Huawei Matebook X Pro, hangi özelliklerle geliyor?

Space Grey yani gri renkte kasasıyla Türkiye'de satışa sunulması muhtemel Huawei Matebook X Pro, 14.6 mm kalınlığa sahip ve ağırlığı yaklaşık 1.33 kg. Intel'in yeni işlemcilerinden biri olan 10. Nesil Intel Corew i7-10510U'dan gücünü alan Huawei Matebook X Pro, sadece gündelik kullanımlarda değil, zorlayıcı uygulamaları da çalıştırabilen bir donanıma sahip yani oyun bilgisiyarı ve ev kullanım tipi bilgisiyarı ortasında bir cihaz.



Ekran çerçeveleri hayli ince olan Huawei Matebook X Pro'da ekran gövde oranı yüzde 91'e kadar çıkıyor. Şirket, Ultra FullView ekran tasarımı olarak isimlendirdiği bu özel tasarımda çerçeveleri gerçekten de ip ince tutmuş.

Cihazın öne çıkan bir diğer özelliği de yine ekran özelinde kendini gösteriyor. Kullanıcılara cihazlarıyla arayüz oluşturmak için yeni ve daha sezgisel bir yol sağlayan 10 noktalı çoklu dokunma ve parmak hareketleri ekran görüntüsü özelliğini destekliyor.


Huawei'nin kendi markalı telefonları ile bilgisiyar ları arasındaki bağın en güzel anlatımlı videosu sizlere sunduk. İzlemeden geçmeyin derim.


20 temmuzda satışa çıkarılacak. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar