En Çok Kazandıran Mobile Reklam Şirketleri

En Çok Kazandıran Mobile Reklam Şirketleri


1. AdMob

Diğer reklam şirketlerine göre bir tık daha katı kuralları olan ama Google altyapısını kullanan en iyi şirketlerden biridir. Bazen 1 tıklamaya 9₺ verebiliyor ama çok nadir olan bir durumdur. Hiç bir etkileşim olmazsa bant reklamların bin görüntülenme başına gelir (BGBG) genelde 0.01₺ dir ama geçiş reklamların ve ödüllü reklamları dengesiz de olsa bazen BGBG oranı 10₺ olabiliyor.

Ödemeleri AdSense üzerinden 200₺ barajını geçtikten sonra banka hesabına yapıyor.



2. Unity Ads
Bant ve ödüllü reklamlar olarak kullanan bir uygulama karşıma çıkmadı ama geçiş reklamları olarak en çok kullanılan ve yüksek BGBG tıklamaya esasla da ödeme yapıyor dolar üzerinden yapıldığı için en az BGBG 0.06₺ ama bunu görmeniz çok zor çünkü yüksek BGBG oranı veriyor genelde 4$ ve civarı oluyor. 

Ödemeler 100$ barajını aşınca banka hesabına yapılıyor. 



3. AppLovin
Ban geçiş ve ödüllü reklamları bulunur görüntülenmeye ödeme yapmaz tıklamaya yapar bu yüzden bant reklamlarında kullanmak mantıklı olmasa da geçiş reklamlarında kullanmak daha mantıklı çünkü reklamların yapısı yanlışlıkla tıklamaya olanak sağlıyor bu sayede de yüksek tıklama başına maliyet (TBM) oranı verebiliyor. Ortalama TBM oranı 0,05$ ile 0,10$ değişiyor. 

Ödemeler 150$ barajını aşınca banka hesabına yatırılıyor.


4. Tapjoy
Diğer reklam şirketlerine göre farklı bir reklam türü var oda teklif duvarı. Teklif duvarındaki mantık sizin vereceğiniz puanı gelire göre değiştire biliyorsunuz yani 1$=100 Puan yaparsanız her kazanılan 1 puan için size 0,01$ ödeme yapar. Diğer reklam biçimleri ile yüksek kazanç elde edemezsiniz. 

Ödemeler 250$ barajını aşınca banka hesabına yatırılıyor.

Yukarıda bahsettiğim şirketleri kendim deneyimledim ve en beğendiklerimden seçtim StartApp diye bir şirkette var ama uygulamanıza az giren varsa hiç kullanmayın derim. Bu oranlar uygulamanızı kullanan kitlenin ve uygulamanın türüne bağlı olarak değişebilir daha düşük veya daha yüksek oranlar alabilirsiniz. Herkese bol kazançlar dilerim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar