COVID-19 Salgını Nedeniyle Steam Oyun Güncellemeleri Politikasını Değiştiriyor

COVID-19 Salgını Nedeniyle Steam Oyun Güncellemeleri Politikasını Değiştiriyor



Steam dünyaya yayılan virüsten dolayı insanların evlerin de yapacak şeylerin kısıtlı olmasından dolayı sosyal medya, steam gibi platformlara akın etmektedir.  Bu yeni ve benzersiz durumla karşı karşıya kalan İnternet erişiminin bant genişliği ciddi bir baskı altındadır.  Mevcut bant genişliğini korumaya yardımcı olmak için Valve Steam istemcisindeki bazı değişiklikleri duyurdu.



"Çoğumuzun (tıpkı Valve'de olduğu gibi) evleriyle ve işleriyle sınırlı olduğunu veya eğitimin uzaktan yapıldığını biliyoruz. Ya da sadece Steam'de birçok oyunu oynarsınız. Durum ne olursa olsun, çoğunuz evde kaldığınızda ve aynı anda bant genişliğini kullanarak İnternet'e bağlandığınızda bağlantı hızınızın düşebileceğini biliyoruz. "



Firma, indirme zirvelerini dağıtmak için Steam'in otomatik güncellemelerinde yapılan değişiklikleri duyurdu.



"Son zamanlarda oynamadığınız oyunlar için Steam, bölgelerdeki yoğun zamanların dışında bir süre için güncelleme planladı.Bu haftadan itibaren bu güncellemeler artık birkaç güne yayıldı. Yalnızca son 3 gün içinde başlattığınız oyunlar hemen güncellenecektir. Her zamanki gibi, güncelleme oyunu başlatır başlatmaz başlar ve her zaman indirme yöneticisinden başlatabilir veya duraklatabilirsiniz. Ayrıca, tarafımızdaki durumu iyileştirmek için aktif olarak çalışıyoruz. "

Yorum Gönder

0 Yorumlar